Hozzávalók:
Alaphoz: 1 zacskó kakaós keksz, 50 g vaj (ha ez kevés, akkor még egy kicsi)
Feltéthez: 250 g mascarpone (krémsajt), 75 g cukor, fél csomag bourbon vaníliás cukor, 2 tojás, 1 citrom reszelt héja, 1 csomag fagyasztott málna
Össze törjük a kekszet és elkeverjük a vajjal. Ez lesz majd a tortánk alja, ezt rakjuk a sütőpapírral kibélelt tortaformába.
Erre málnát szórunk, jó sokat. :)
Majd összekeverjük a mascarponét, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojásokat és a citromhéjat.
Előmelegített sütőben 180 °C-on addig sütjük, amíg ilyen aranybarnás lesz a teteje. Ekkor kivesszük a sütőből, hagyjuk kihűlni, majd bedobjuk pár órára a hűtőbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése