A gyorsaság miatt az előre elkészített gnocchi, a fagyasztott garnéla és a fokhagyma granulátum... :)
Hozzávalók: 1 csomag előre elkészített gnocchi, 1 csomag fagyasztott garnéla, 100g vaj, fokhagyma granulátum, só, bors, petrezselyem, bazsalikom
A rákot hűtőben egy éjszaka alatt felolvasztjuk.
A gnocchit forrásban lévő, sós, oliva olajos vízben pár perc alatt elkészítjük, majd lecsepegtetjük, félre tesszük egy tálba, oliva olajjal meglocsoljuk.
A vajat hevíteni kezdjük egy serpenyőben, majd hozzáadjuk a garnélát, fűszerezzük. Párszor megforgatjuk az olvadt vajban párolódó rákokat, amint kifehéredik kivesszük őket egy tálba.
Az olivás gnocchit a serpenyőbe öntjük és pirítani kezdjük a garnéla ízű, fűszeres vajban. Ha kezd karamellizálódni a vajtól, jöhet vissza a serpenyőbe a rák is, összeforgatjuk és kész is vagyunk. ☺️
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése