2017. július 27., csütörtök

Sárgadinnye krémleves, sonka chips-szel

 

Hozzávalók: (kb 4 adaghoz)
fél db sárgadinnye, 2 dl tej, 2 dl főzőtejszín, bors, só, 4 db vékonyra szelt sonka

A sárgadinnyét felkockázzuk, majd apránként botmixerrel leturmixoljuk, hozzáadjuk a tejszínt, tovább mixeljük, majd ha kellően pépes felöntjük a tejjel - ízlés szerint, végül fűszerezzük.
Ha kész hűtőben tároljuk tálalásig. Majd tálalás előtt csíkokra szeljük a sonkát és serpenyőben megpirítjuk. 

Ha a dinnyét és az egyéb hozzávalókat hűtőben tároltuk, akár egyből is fogyaszthatjuk, de ha áll egy kicsit, hagyjuk összeérni, úgy az igazi. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése